top of page

Mijn naam is Bianca Bril. Ik woon al van 2001 in Abele, een deelgemeente van Poperinge. Dit met mijn zoon Younes. Samen met mijn man Laurent had ik besloten om te gaan masseren. Want ons leven liep niet steeds van een leien dak. Het was eerder een rollercoaster van allerlei emoties. Deze brachten ons achteraf altijd tot bepaalde inzichten. Alleen de lichamelijke zware blokkades bleven. Ik ging eerst naar de huisarts, daarna naar een osteopaat maar dit hielp allemaal tijdelijk.

Op een bepaald moment leerden we mensen kennen en via via kwam ik bij een massagetherapeute terecht. Dit heeft mijn leven volledig veranderd. Na enkele massages verdwenen zowel de lichamelijke als de emotionele blokkades. Dit bracht mij tot het inzicht om opgedane ervaringen door te geven aan mensen met blokkades, met als doel zoveel mogelijk behandeling op maat aan te bieden. Dit begon ik in een logeerkamertje. Maar na een tijdje ondervonden we hiervan de nadelen. Daarom besloten we om massagepraktijk en privé gescheiden te houden. Mijn man en ik starten met het omtoveren van onze veranda tot een professionele massagepraktijk.

Tot in juli 2017 het noodlot toesloeg en mijn man overleed tijdens een zwaar verkeersongeval. Alles viel stil, mijn wereld stond volledig stil. Na enige tijd ben ik terug recht gekrabbeld en heb ik beetje bij beetje de verdere verbouwingen op mijn rekening genomen én met heel veel hulp van familie. Met trots kan ik eindelijk een nieuwe start nemen. Ik heet jullie allemaal van harte welkom in mijn vernieuwde Massagepraktijk L'eQilibre. (juni 2019)

 

OPLEIDINGEN

2016

Juni: beroepsbekwaamheid masseur (Syntra West)

September​: Tuina massage (Syntra West)

2017

April: Kindermassage (Wellness Academie Hasselt)

2018

Januari: Engelenmedium (Maaike Kerstens, Ieper Witch Shop)

November: Reiki I (Maaike Kerstens, Ieper Witch Shop)

2019

November: Fibromyalgie en reumatische aandoeningen (Syntra West)

2020

Mei: Indian Head Massage (Horizon Massageopleidingen)

September: Wellbeing massage (Synta West Kortrijk)

 

2022

November:  Schouder- en nekmassage vervolgcursus (Massageschool Carpediem Meulebeke)

November: Massage flow (Massageschool Carpediem Meulebeke)

2023

Januari: Reiki II (Online, Maaike Kerstens)

September: Reiki III (online , Maaike Kerstens)

November: Littekenweefselmassage (BMF , Mario Blokken)

 

2024

Januari: Fusion Massage (Wim Stultiens)

Juni: Voetreflexologie (Wellness Academie Antwerpen)

 

344991739_948885636425037_7084184331696126328_n.jpg

 

Open van:

Maandag tot vrijdag telkens tussen: 

15 u - 21 u

Zaterdag: gesloten

Zondag en feestdagen: gesloten

ENKEL NA AFSPRAAK.


afspraken kunnen niet de dag zelf gemaakt worden, minstens een week vooraf(gelieve genoeg tijd te voorzien dat je zeker niet gehaast bent en dat je na de massage rustig alles kan laten doorwerken)bottom of page