top of page

We zijn er ons niet altijd van bewust maar ons lichaam krijgt heel wat te verduren. We hebben allemaal een druk leven. Waardoor we vergeten wat tijd te nemen voor ons zelf. Hierdoor ontstaat stress en spanningen, zijn we prikkelbaar of kunnen we moeilijk in slaap komen.

Geef jezelf even een verdiende rustpauze en laat je verwennen door een heerlijke massage. Massage is een noodzaak en geen luxe.

Een goede massage komt tegemoet aan één van de meest fundamentele behoeften: warmte, respectvol en liefdevol aangeraakt worden, zonder oordeel. Een prachtige uitnodiging om te ontspannen, heerlijk te genieten en weer tot jezelf te komen. Massage is een lichaamstaal waarmee je mensen raakt, maar ook zelf geraakt wordt= woordeloos & liefdevol ontmoeten. In sommige landen is massage heel gewoon (denk bijvoorbeeld aan een aantal Oosterse landen) en hoort bij het dagelijks ritueel, terwijl het bij ons in het Westen helemaal anders bekeken wordt.

Je regelmatig laten masseren heeft een positieve invloed op zowel het fysieke als het geestelijke. Deze twee worden terug in balans gebracht.

Het laat opnieuw de levensenergie (chinees Qi) stromen door gans het lichaam.

Dit is ook de reden waarom ik voor mijn praktijk de naam L'eQilibre gekozen heb. Het komt van het Franse Equilibre dat evenwicht betekent en de Qi is levensenergie of levenskracht. De 2 dolfijnen staan symbool voor balans net zoals de plank met stenen.

Ik werk met samengestelde massageolie op basis van een plantaardige basisolie met pure etherische oliën bereidt door Sjankara. Deze oliën dringen via je huid de bloedbaan binnen en hebben op die manier een therapeutische werking en zorgen voor een relaxend en ontspannend gevoel. De technieken die ik gebruik worden uitgevoerd in de richting van het hart, zodat de bloedcirculatie bevorderd wordt en de lymfe wordt gestimuleerd om de afvalstoffen beter af te voeren.

Om de klanten volledig te kunnen laten ontspannen neem ik geen telefoon op tijdens een massage.

Ik geef alle massages puur professioneel, ongewenste intimiteiten worden niet toegelaten ! ! ! Bij de klanten die dit toch doen wordt de behandeling onmiddellijk stop gezet en dient onmiddellijk te betalen voor de hele behandelingsduur.

Ik kan indien het noodzakelijk is mensen weigeren te masseren wegens hygiënische redenen, ongewenste handelingen,...

Meer info en prijzen: Behandeling

bottom of page