top of page

GETUIGENISSEN / REVIEWS

van klanten

Hallo Bianca, super dikke merci voor de deugd doende massage van maandag laatst. Ik voel me op en top en het voetje ook. De keuze voor massage olie voor pijnbestrijding was en is nog altijd hemels. In die 5 jaar nadat ik voet omsloeg, heb ik een hemels gevoel: omzeggens geen pijn, veel soepeler, geen zwaar gevoel in momenten, beter kunnen stappen en heb de indruk dat mijn voet iets rechter staat. Zeker voor herhaling vatbaar.


Dag Bianca, nog dank voor jouw massage. Gisteravond in slaap gevallen en vandaag voelt mijn lichaam meer ontspannen. Ook dank voor jou luisterend oor en jouw tijd. Ik heb het gevoel dat ik emoties verwerkte. Prettig zonnig weekend.


Een uur zonder stress echt rustgeven. Zeer zalig, een aanrader. Doe zo verder Bianca.


Heel rustgevende omgeving en uiterst professionele massage.


Een heerlijke deugddoende massage. Kan ik iedereen aanbevelen. Toffe dame ook, kom zeker terug !!!


Een heerlijke massage waarbij de stress zo van je af glijdt... Een echte aanrader!


Super ontspannend ! Bianca doet dat heel professioneel. Je bent direct op je gemak ! Een echte aanrader!


Weer een rust momentje gehad vandaag eindelijk na een jaar weer een super massage gehad van ons Bianca Bril voel me weer herboren. En merci voor de babbel.


Wilt u zichzelf ontspannen met een heerlijke massage in Watou? Kom dan langs bij L'eQilibre en ontstress uzelf met een relaxerende massage. Bij Bianca Bril komt u terecht in een oase van rust, kalmte en volledige ontspanning in hartje van Watou. L'eQilibre is dé plaats bij uitstek voor een professionele massage in een relaxerende sfeer. Zo wordt uw ervaring er eentje om nooit meer te vergeten. Ik heb vandaag mijn eerste massage erop zitten en voel me echt rustig en ontstresst, iets dat ik lang niet meer geweest ben.


Je voelt je helemaal ontspannen en ze neemt zeker haar tijd, doe zo verder.


Dank u Bianca, ik voel me weer wat rustiger en ontspannen. Ik kom zeker terug.


Bianca, je doet dat SUPERgoed !! Een aanrader voor iedereen !!! Voor mij alvast een maandelijkse afspraak !!


Vandaag genoten van een zalige massage. Een aanrader !


Fantastische massage, heel rustgevend. Ik ben weer helemaal relaxed


Merci Bianca voor de zalige massage, mijn angst overwinnen en mij overgeven aan uw handen waren meer dan de moeite waard ! Heel professioneel en tactvolle behandeling in een rustgevende setting ! Ik voelde de energie stromen door mijn lichaam. Zeker een herhaling waard.bottom of page